blomus 66315 Nexio Black

Ajánlataink a termékre

 

Blomus Tartalék tekercs tartó NEXIO 22 cm, fekete, Blomus (66315)

21 070 Ft
+ 2 290 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
kulina.hu
 

Blomus wc papír adagoló Nexio - fekete Univerzális méret

25 990 Ft
Ingyenes kiszállítás
Részletek a boltban
irány a bolt »
answear.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 21 070 Ft

Termékleírás
A Blomus NEXIO WC-papír tartója egyszerűen gyönyörű és elegáns. A maga letisztult formájával, csillogásával és egyszerűségével luxust varázsol fürdőszobánkba.

A NEXIO WC-papír tartója porszórt acélból készült, ezért időtálló, és magas minőségről árulkodik.

A NEXIO WC-papír tartó karcsú, így helytakarékos megoldást kínál kisebb fürdőszobákba, vagy irodai mosdóba.  

A szabadon álló NEXIO WC-papír tartónak hatamas előnye, hogy nem kell megfúrni a falat vagy falra szerelni, így amint megvettük, egyből tudjuk kényelmesen használni.  

Kitűnő választás mindazoknak, akik nem szeretik a hivalkodást, de mégis elegáns fürdőszobai termékekkel szeretnék berendezni környezetüket. A divatos letisztult fekete felületnek köszönhetően a termék high tech stílusával jómódot sugall. A rozsdamentes acél NEXIO WC-papír tartó mellé bátran választhatunk fa, bőr, kő és puha szövet kiegészítőket, mert ezzel otthonosabbá, lágyabbá tehetjük az enteriört.

A NEXIO WC-papír tartó azért is kitűnő választás, mert kiviteltől függően 2, de akár 4 tekercset is tudunk bennük tárolni, így azok nem fognak a legrosszabbkor elfogyni.  

Nemcsak lakásunknak, hanem irodánknak is méltó kiegészítője, mert azt sugallja, hogy számunkra fontos a minőség, az igényesség, és ezzel érte el célját a NEXIO formavilág tervezője. A Stotz-Designnak az volt a a célja a Blomus NEXIO WC-papír tartó megálmodásakor, hogy egy időtálló formavilágot és érzést teremtsen, és ezt egy elegáns külsőbe burkolja. Így született meg fürdőszobájának kedvenc kiegészítője.

Anyag: porszórt acél

Szín: fekete

Méret: 22 x Ø 13,7 cm

Cikkszám: 66315

Gyártó: Blomus

Így is ismerheti: 66315NexioBlack

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.